Nieuw jaar, nieuwe look!

Spannend nieuws, want we hebben een nieuwe huisstijl! Ons traject van bijna 30 jaar als trouwe partner voor verschillende nationale en internationale bedrijven heeft ons geleerd dat verandering en groei essentieel zijn.

Samen met het team van The List Media hebben we onze vertrouwde huisstijl een make-over gegeven. En dat is nog niet alles – onze missie, visie, waarden en aanpak zijn ook de revue gepasseerd.

Het resultaat? Een eigentijdse look die onze waarden en normen perfect weerspiegelt.

Benieuwd naar het idee achter ons logo?

Al bijna 30 jaar, zo lang zijn wij dé partner waar vele industriële bedrijven op rekenen. Onze focus en vastberadenheid om zelfs onder druk uitstekend werk te leveren, typeert ons.

Bij ons is elk project een puntje-op-de-‘i’-kwestie! We zijn pas tevreden wanneer alles tot in de kleinste details is uitgewerkt. Service staat centraal, want jouw tevredenheid is onze prioriteit.

Die flens in onze ‘C’? Een knipoog naar de producten en services die we bieden. Het is onze manier om te zeggen: “Op ons kan je rekenen! We houden alles stevig en servicegericht!”

Op ons kan je bouwen en vertrouwen. Blauw staat dan ook voor betrouwbaarheid en professionaliteit. We zijn net zoals die comfortabele favoriete trui: vertrouwd, stabiel en altijd de juiste keuze. Onze frisse, moderne huisstijl weerspiegelt wie we zijn: uniek en helemaal van nu.

We zijn alvast heel enthousiast over onze gloednieuwe huisstijl. Laat ons weten wat je ervan vindt! Wil je up-to-date blijven met al onze laatste updates en nieuwtjes? Volg ons dan zeker op LinkedIn.

Een andere vraag?

Niet gevonden wat je zocht? Neem contact met ons op.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.