VYC Industrial

In 1914 werd de basis gelegd voor VYC Industrial in Spanje, waar ze pionierden in het ontwerpen en produceren van een brede waaier aan stoomkleppen. Tegenwoordig is VYC uitgegroeid tot een wereldwijde speler, met een sterke focus op hoogwaardige veiligheidskleppen die voldoen aan de ISO 4126-1 en EN-normen. Hun assortiment blijft groeien, en ze optimaliseren voortdurend hun dienstverlening.

Het VYC-programma vult naadloos ons assortiment van overdrukbeveiligingen aan, wat jou een volledig scala aan veiligheidskleppen biedt voor diverse toepassingen.

Daarnaast produceert VYC ook terugslagkleppen, condenspotten, reduceer- en mengventielen, vlotters en een reeks kleppen en instrumenten voor stoomketels.

In 2010 opende VYC een fabriek in Terrassa, Spanje, nabij Barcelona. Hiermee heeft VYC stevig ingezet op de toekomst met een succesvolle investering in processen, logistiek en industriële efficiëntie. Hun slogan ‘Heart and Technology’ belichaamt VYC’s visie.

Bij Ritec hechten we veel waarde aan de juiste partnerschappen en de kwaliteit die VYC Industrial te bieden heeft, past volledig in dit plaatje. Samen zorgen we voor veiligheid en streven we naar perfectie in jouw toepassingen. Neem contact op voor meer informatie en ontdek hoe we kunnen samenwerken aan jouw veiligheidseisen.

Producten

Drukregeling en -controle

Meer weten

Over- en onderdruk-beveiliging

Meer weten

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.