Glaunach

Opgericht in 1950 door Herbert Glaunach, begon Glaunach als een bedrijf dat zich richtte op geluidsbeheersing in industriële installaties. De toenemende vraag leidde uiteindelijk tot het ontwerp van een volledig nieuw concept, de diffuser silencer. Ondertussen heeft Glaunach deze verder verbeterd en verfijnd.

Het bedrijf in Oostenrijk heeft aanzienlijk geïnvesteerd in geavanceerde machines om hoogtechnologische producten snel te kunnen produceren.

Met meer dan 2000 referenties in het gebruik van diffuser geluidsdempers of silencers, staat Glaunach bekend om hun compacte en lichte constructie, strenge kwaliteitscontrole en effectieve geluidsreductie. Ze blijven zich inzetten voor het vereenvoudigen en verbeteren van ontwerpen om de efficiëntie te maximaliseren.

Vent silencers worden meestal gebruikt in combinatie met veiligheids- en regelkleppen in stoomtoepassingen. Als exclusieve partner in België hebben we de mogelijkheid om het geheel als een geïntegreerd pakket aan te bieden, met Glaunach als een internationaal erkende partner. Onze gezamenlijke professionele benadering, van offerteaanvraag tot technische documentatie, past naadloos bij onze filosofie als distributeur.

Klaar om jouw geluidsbeheersing te optimaliseren? Contacteer ons voor op maat gemaakte oplossingen!

Producten

Geluidsreductie

Meer weten

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.