Farris

In 2001 hebben we ons Ritec gamma uitgebreid met veiligheidskleppen van Farris, een mooie aanvulling op de drukbeveiligingsoplossingen met breekplaten. Farris heeft een uitstekende reputatie opgebouwd in de markt op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en consistentie, waarden die ook bij Ritec van groot belang zijn. Farris is voor ons dan ook de ideale partner die de stabiliteit en continuïteit biedt die wij nastreven.

Farris produceert hoogwaardige ASME-gecertificeerde veiligheidskleppen, thermische expansiekleppen en pilootgestuurde veiligheidskleppen in Brecksville, Ohio (US) en Corby (UK). Deze kleppen vinden hun toepassing in de procesindustrie, in raffinaderijen en de (petro-)chemie.

Farris is onderdeel van de Curtiss-Wright groep, waarvan één van de pioniers deel uitmaakte van het legendarische duo, de Wright Brothers, die in 1903 als eersten een aangedreven vliegtuig de lucht in stuurden.

Een essentieel aspect bij de aanschaf van een veiligheidsklep is de dimensionering en selectie. Farris heeft hiervoor een krachtig softwarepakket ontwikkeld dat onze specialisten als experts beheersen. Als klant heb je ook de flexibiliteit om zelf met dit programma aan de slag te gaan. Wij staan klaar om je hierin te adviseren en ondersteunen. Via Farris inSure-technologie wordt de in situ monitoring van veiligheidskleppen mogelijk. Het systeem biedt real-time tracking, directe feedback en draagt ertoe bij de veiligheid en de efficiëntie van het systeem te waarborgen.

Regelmatig krijgen we nog aanvragen voor spare parts van Farris veiligheidskleppen die in de jaren ‘70 geïnstalleerd werden. Een mooier bewijs van de uitstekende Farris kwaliteit kun je als klant of verdeler niet wensen.

Neem vandaag nog contact op voor persoonlijk advies en ontdek de betrouwbaarheid die de Farris producten bieden!

Producten

Over- en onderdruk-beveiliging

Meer weten

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.