BS&B Safety Systems

BS&B is een ware pionier en wereldleider in het ontwerpen en produceren van breekplaten. Overal om je heen vind je BS&B-technologie: in transport, energieopwekking, distributiesystemen, medische apparatuur, chemische en farmaceutische installaties, raffinaderijen en zelfs in de voedings- en drankensector. Waar vernieuwing plaatsvindt, speelt BS&B een rol met zijn oplossingen. Bij Ritec hebben we door de jaren heen een exclusief partnerschap met BS&B ontwikkeld. Onze klanten in verschillende industriële sectoren kiezen al jarenlang voor hun breekplaten of rupture disks. Bij Ritec geloven we dan ook sterk in de kwaliteit en de aangeboden diensten van BS&B.

Ons BS&B gamma in een notendop? We lijsten het even voor je op:

  • Breekplaten van 3 mm tot meer dan 1000 mm diameter in drukken van enkele mbar tot 7000 bar.
  • Diverse technologieën die inspelen op jouw specifieke toepassingen met een ruime keuze aan materialen. Denk maar aan grafiet en speciale materialen zoals hastelloy, tantaal en titaan.
  • Explosie- en ontlastingssystemen zoals indoor venting en andere beveiligingsoplossingen voor vaste stof-procestechnologie. 

Op zoek naar betrouwbare breekplaten en explosiepanelen? Wij zijn jouw exclusieve verdeler van BS&B Safety Systems in België en Luxemburg. Neem vandaag nog contact met ons op voor op maat gemaakte oplossingen die aan al jouw beveiligingsvereisten voldoen. 

Producten

Over- en onderdruk-beveiliging

Meer weten

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.